De ce QuickBooks Enterprise Hosting este o opțiune mai bună pentru a vă extinde afacerea?

 Știm că știți despre QuickBooks Enterprise și despre toate beneficiile pe care le aduce afacerii dumneavoastră.


Software-ul este încărcat cu funcții precum urmărirea inventarului, realizarea de rapoarte și tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă extinde afacerea. Dar, ca orice alt software care este lansat pe piață și orice opțiune mai bună care apare în timp, găzduirea QuickBooks Enterprise este o soluție care îți dezvoltă afacerea și netezește tot haosul financiar și contabil.


Da, are multe caracteristici avansate și pur și simplu îți poți crește afacerea la extrem, dar cine nu vrea din ce în ce mai mult? Aici intervine găzduirea software-ului QuickBooks Enterprise pe cloud.


De ce aveți nevoie de găzduire QuickBooks Enterprise pentru afacerea dvs.?


Când optați pentru găzduirea QuickBooks Enterprise, veți putea cu siguranță să depășiți provocările de afaceri și să vă îndreptați către o planificare mai fină a afacerii.



Avantaje majore:


1. Accesibilitate multi-utilizator


Cu găzduirea QuickBooks Enterprise, mai mulți utilizatori pot accesa datele, ceea ce duce la o sarcină de lucru mai mică. Modul de acces multi-utilizator economisește timp pentru utilizatori și, de asemenea, dezvoltă colaborarea utilizatorilor și le permite utilizatorilor să lucreze împreună ca o echipă. Cu găzduirea QuickBooks pe cloud, puteți să vă dezvoltați ideile de afaceri, deoarece mai mulți utilizatori pot lucra la același proiect.


2. Acces permanent


Gazduirea QuickBooks Enterprise oferă utilizatorilor funcția de accesibilitate permanentă, deoarece utilizatorii pot accesa datele oricând doresc, fără nicio întrerupere. Odată cu asta, pot accesa informațiile de pe orice dispozitiv, fie el mobil, desktop sau laptop. Și când utilizați QuickBooks Pro, obțineți cea mai mare flexibilitate pentru datele și fișierele dvs.


3. Compatibilitate


Cu găzduirea Enterprise și cu evidența și programarea diferită, este mai ușor să faceți mai multe sarcini și vă puteți extinde cu ușurință serviciile de găzduire fără a schimba efectiv furnizorul de găzduire.


4. Economisirea costurilor


Gazduirea QuickBooks Enterprise este o optiune disponibila atunci cand vine vorba de economisirea de bani, precum si de solutii mai scalabile si versatile. Deoarece nu include costul de întreținere a oricărui fel de hardware, costurile cheltuite cu echipamentele mecanice sunt reduse.


5. Întreținere și recuperare


Alături de alte beneficii, cum ar fi accesibilitatea permanentă, colaborarea sporită și compatibilitatea, găzduirea oferă, de asemenea, sarcini mai mici de întreținere și recuperare. Serviciile cloud sau furnizorii de găzduire petrec mult timp și cheltuieli pentru a asigura întreținerea regulată și, de asemenea, pentru a continua cu recuperarea rapidă a oricărui tip de defecțiune a software-ului dumneavoastră. Deci, firma dvs. sau CPA, contabilii și contabilul nu trebuie să cheltuiască bani uriași pe soluții de întreținere și recuperare.


6. Securitate


Cel mai important factor pentru toate afacerile și firmele de contabilitate este securitatea. Creșterea furtului de date și a încălcării datelor reprezintă una dintre preocupările majore pentru aproape toate industriile și, prin urmare, securitatea ar trebui să fie punctul central pentru toate. Un atac extern sau orice fel de neglijență în timpul transferului de date poate duce la securitatea compromisă. Dar atunci când alegeți găzduirea QuickBooks Enterprise, aceste riscuri sunt prevenite și datele dumneavoastră sunt securizate, deoarece furnizorii de găzduire asigură copii de rezervă multiple ale datelor. Obțineți, de asemenea, criptarea datelor, anti-malware și alte garanții de securitate a datelor de la furnizorii de cloud.

Comentarii