Gazduire QuickBooks vs. QuickBooks Online: Care este preferința ta?

 QuickBooks, dezvoltat de Intuit, a fost cel mai important software de contabilitate încă de la lansarea sa în anul 2000. De la lansarea sa stabilă, a fost disponibil în două versiuni accesibile. Unul dintre ele este bazat pe cloud, iar celălalt, versiunea online (QBO). Oamenii au greșit adesea că versiunile online și cele bazate pe cloud sunt același lucru, dar diferența este puternică. Da, ambele versiuni au nevoie de acces la internet pentru a beneficia de funcționalitatea completă a software-ului, cu toate acestea, furnizarea de caracteristici a celor două le face să se depărteze.


QuickBooks Online este creat și canalizat prin intermediul Intuit propriu-zis, care rulează în interiorul browserului web. Comparativ, software-ul QuickBooks este găzduit în cloud prin intermediul unor companii de găzduire în cloud terțe, care sunt accesibile printr-o platformă bazată pe aplicații.


Deci, aici se pune întrebarea - care dintre ele ar trebui să fie preferată? Ei bine, QuickBooks Online are o mulțime de dezavantaje, care este un concurent deficitar pentru QuickBooks Hosting. Ca dovadă a acestei afirmații, să ne uităm la unele dintre dezavantajele QuickBooks Online.


Dezavantajele QuickBooks Online


În timp ce versiunea desktop a QuickBooks are toate funcționalitățile software-ului, QuickBooks Online rămâne în urmă cu nenumărate limitări. Motivul principal este construitul care funcționează pe diferite baze de date.


1. Îi lipsește acuratețea completă și problemele apar atunci când importul și exportul datelor au loc din versiunea desktop a software-ului.


2. Fără internet, nu există nicio modalitate de a accesa programul, deoarece este complet bazat pe web. Deci, lipsa internetului înseamnă o pauză în fluxul de lucru.


3. Este necesară o cantitate semnificativă de introducere manuală atunci când trebuie să faceți modificări de la versiunea desktop la versiunea online și invers.


4. Numărul maxim de utilizatori permisi utilizarea simultan este de 5.


5. Este disponibil suport tehnic limitat.



Când te uiți la aceste dezavantaje și compari versiunea online cu platforma de găzduire, poți vedea dezavantajele în lumină puternică. Dar, nu există astfel de limitări sau probleme în versiunea bazată pe cloud a QuickBooks. Acum să aruncăm o altă privire asupra beneficiilor găzduirii QB.


Avantajele găzduirii QuickBooks


QuickBooks bazat pe cloud este versiunea desktop a software-ului. Este găzduit în principal pe cloud, astfel încât utilizatorii să poată accesa și utiliza funcțiile sale. Deși puteți beneficia de toate elementele cu găzduirea în cloud, iată o listă de profesioniști pentru a vă oferi o idee clară despre aceasta.


1. Versiunea desktop QuickBooks este accesibilă online printr-o aplicație. Așadar, nu există factori îngrijoratori de întâlnit atunci când comutați între desktop și versiunea cloud.


2. În loc ca doar 5 utilizatori să utilizeze facilitatea la un moment dat, versiunea cloud oferă beneficii de lucru simultan pentru 30 de utilizatori.


3. Atribute precum urmărirea inventarului, crearea comenzilor de cumpărare, prețuri multiple pentru articole și plata facturilor online sunt disponibile cu QuickBooks pe cloud. Această disponibilitate este absentă pentru QuickBooks Online.


4. Versiunile acceptate sunt QuickBooks Pro, Premier și Enterprise.


5. Este disponibil asistență tehnică 24 x 7.


Nu există concurență directă între cele două, deoarece versiunea bazată pe cloud are tot ce are nevoie o afacere/companie. QuickBooks Online rămâne în urmă cu cele mai multe dintre caracteristicile importante disponibile în QuickBooks Hosting .


Cu platforma cloud, totul rămâne similar cu versiunea desktop. Oferă, de asemenea, facilitatea de a fi accesibil, trecând cu vederea atât granițele geografice, cât și cele temporale, alături de puterea securității și scalabilității datelor. Nu există multe companii de top renume răspândite pe internet care găzduiesc software-ul QuickBooks pe cloud. Deci, este recomandabil să optați pentru cel mai bun furnizor de servicii cloud pentru a obține cele mai bune rezultate.


Comentarii